Door de corona crisis zitten we gekluisterd aan huis en reizen naar het buitenland wordt afgeraden. Skiën zit er niet in, maar ook vliegen naar de zon is voorlopig verleden tijd. We werken veel thuis en zijn daarom meer toe aan ontspanning. Investeer daarom in een sauna voor thuis! Het is een investeren, maar hier heb je je hele leven profijt van en het komt nu beter uit dan ooit. Graag leggen we je uit wat door voordelen zijn van een spa aan huis!

Een sauna is goed voor je geest

Tijd doorbrengen in je eigen sauna of spa geeft rust in het hoofd. En dat kun je met al dat thuiswerken vast wel gebruiken! De muren komen waarschijnlijk op je af en zo nu en dan wil je daar even aan ontsnappen. Op welke plek kun je dan lekkerder je pauze doorbrengen als in je eigen wellness? Neem de tijd om eens even lekker te ontladen en je hoofd leeg te maken. Je zult hierdoor merken dat je creatiever wordt en weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan zodra je weer achter je computer duikt.

De sauna is ook goed voor je lichaam!

Door al dat thuiswerken, zonder goed bureau en een fijne bureaustoel zul je misschien merken dat je spieren niet helemaal soepel aanvoelen. Voornamelijk je schouders hebben het zwaar te verduren, omdat je zithouding niet zo goed is als op kantoor. Een warm bad, maar ook zeker een sauna helpt bij ontspanning van de spieren. De warmte die de sauna of een spabad uitstraalt zorgt voor een hogere hartslag en dit resulteert weer in een betere bloedsomloop. Warmte brengt dus verlichting! Deze verbeterde bloedsomloop zorgt er ook voor dat je organen actiever werken, omdat er meer zuurstof toevoer is. Bij serieuze lichamelijke klachten dien je natuurlijk altijd contact op te nemen met de huisarts.

Een sauna is gewoon ontspannen

Vergeet jezelf dus niet in deze tijd en zorg ervoor dat je genoeg aan rust en ontspanning toekomt. Een sauna zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens me-time, maar ook gezellig met je partner. Met deze luxe thuis hoef je voorlopig niet meer op vakantie!

Bij Fonteyn shop je de mooiste sauna’s in verschillende formaten en types. Ga langs in de showroom voor het beste advies, of shop direct online!