Een verzorgde uitstraling kan wonderen doen: op een sollicitatiegesprek, bij een eerste afspraakje, of gewoon om je goed te voelen over jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Daartoe heb je natuurlijk wel de juiste verzorgingsproducten voor huid, haar en lichaam nodig. HBB24 heeft alles wat je nodig hebt: van Kérastase tot Vichy tot La Roche-Posay, HBB24 heeft alle merken in huis die jouw huid en haren een gezonde glow geven en waarmee je fris voor de dag kunt komen.

Haarverzorging

Om te beginnen is het belangrijk om jouw lokken goed te verzorgen en hydrateren. Dat begint bij een kwalitatieve shampoo, gevolgd door een conditioner. Maar maskers, lotions, oliën, en andere verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij HBB24. Nadat je haar optimaal gevoed is, heb je een gezonde basis om je haar ook te bewerken middels bleken, verven of permanenten. Ook deze producten en de daarbij behorende nazorg zijn eenvoudig te vinden op HBB24.

Lichaamsverzorging

Soms is het ook heel fijn om je lichaam een grote schoonmaak- en verzorgingsronde geven: begin met een scrub om dode huidcellen te verwijderen, en vervolg met een heerlijke schuimende douchegel. Daarna kan je een bodylotion opsmeren om je huid gehydrateerd en gevoed te houden. Ook verkoopt HBB24 gezichtsmaskers, nacht crèmes, serums, en verzorgingsproducten voor voeten en pedicure. Uiteraard kan je ook per huidtype aangeven waar je behoefte aan hebt, zodat alleen de daarvoor geschikte producten worden weergegeven. Zo haal je makkelijk de producten in huis voor een thuis-spa die precies op jou is afgestemd!

Geuren

Er is ook een breed assortiment aan geuren, voor zowel mannen als vrouwen. Niet alleen (eau de) parfums, maar ook geurkaarsen, geurstokjes, en andersoortige interieurparfum. Hierbij wordt dus gedacht aan beide geslachten: zowel mannen als vrouwen kunnen voor hun geurwensen terecht bij HBB24. Dat geldt ook voor de verdere verzorging: in het assortiment zitten natuurlijk alle make-up spullen die je kan bedenken, van eyeliners en mascara’s tot aan foundations en lipstick. Uiteraard worden ook de daarbij behorende tools verkocht, zoals wimperkrullers, kwasten en beautyblenders.

Gezondheid

Verder biedt HBB24 ook veel artikelen die bijdragen aan je gezondheid, zoals voedingssupplementen en vitamines. Deze afdeling is ingedeeld per categorie van werkzaamheid, zodat je niet zelf nog hoeft op te zoeken hoe de biologie achter bepaalde voedingsstoffen werkt. Heb je last van een grauw uitziende huid? Dan kan bijvoorbeeld een kijkje nemen in de de categorie ‘haar & huid’, waar je alle producten vindt die hier bevorderlijk voor zijn..

Verantwoord

Naast er verzorgd uitzien en je lekker in je vel voelen, vinden sommige mensen het ook belangrijk om goed voor de planeet en de dieren te zorgen. Daarvoor heeft HBB24 de afdeling Clean Beauty. Hierbij staan producten centraal die bewust en zorgvuldig zijn gecheckt op hun ingrediënten en verwerkingsmethode. Zo kan je kiezen voor producten die vrij zijn van parabenen, sulfaten, siliconen en minerale oliën. Ook kan je in één oogopslag producten zien die niet getest zijn op dieren (cruelty free) of die wat ingrediënten betreft geen dierlijke producten bevatten (vegan).