Ben je op zoek naar een nieuw paar sandalen? Het voorjaar is het uitgerekende moment om eens kritisch door je schoenenrek heen te gaan en je garderobe aan te vullen met een nieuw paar sandalen. Zo ben je goed uitgerust wanneer de warme dagen aanbreken. Die heerlijk warme dagen kunnen je ook in de lente al overvallen, dus met een paar trendy sandalen ben je goed voorbereid. Naar zolder met die gevoerde winterlaarsjes: het is tijd voor iets nieuws.

In dit artikel lichten we een merk toe dat er voor ons echt uitspringt: de Ecco schoenen voor dames. Ecco is een merk dat je vast kent van zijn leuke en comfortabele schoenen. Wat je misschien niet wist is dat Ecco ook een grote collectie zomerschoenen en sandalen in huis heeft.

Comfortabele sandalen

Comfort wordt bij sandalen steeds belangrijker. Vooral vorig jaar werd deze trend plotseling groot. Het is dan ook erg belangrijk dat de sandalen waar je in de zomer terrassen mee afloopt lekker blijven zitten en dat je geen last van je voeten krijgt na een lange avond. Ecco staat bekend om de aandacht die het merk heeft voor comfort en de pasvorm van schoenen, en dit is bij Ecco sandalen net zo.

Bij Ecco vind je voor elke gelegenheid de juiste sandaal. Je koopt ze gemakkelijk online in de Ecco sale. Met deze sandalen houd je je voeten gezond en kom je ook nog eens mooi en stijlvol voor de dag. Ook als je op zoek bent naar een dichte zomerschoen kun je goed bij het merk terecht.

Deens design

Ecco vindt zijn oorsprong in Denenmarken, waar nog steeds het hoofdkantoor van het merk gevestigd is. De ontwerpers baseren zich bij het maken van elke sandaal op de analyse van duizenden voetbewegingen, waardoor de sandalen die ze maken steeds de perfecte pasvorm hebben. Ze weten hoe voeten werken en bewegen, en dat voel je wanneer je een sandaal van het merk aantrekt. Je zult ze namelijk niet meer uit willen doen.

Ecco onderscheidt zich ook door het gebruik van yakleer. Dit leer is, zoals de naam al zegt, afkomstig van de yak. De huid van dit dier is wel drie keer zo sterk als dat van de koe, waardoor yakleer bijzonder stevig is. Ook is het heerlijk zacht. Hierdoor is het uitermate geschikt om schoenen van te maken.

Echte aanraders

Een paar sandalen van het merk springen er voor ons bovenuit. Ben je iemand die met mooi weer graag wandelt en het liefst de natuur intrekt? Dan zijn de Offroad sandalen echte aanraders. Deze stoere sandalen zijn speciaal ontworpen om ermee buiten de begane paden te lopen. Ze kunnen tegen een stootje, en het stevige zoolprofiel zorgt ervoor dat je altijd grip op de grond hebt. Op die manier kun je veel wandelkilometers maken. Het bovenwerk van Nubuck houden je voeten tegelijkertijd lekker fris.

Ben je op zoek naar schoenen met een casual uitstraling, neem dan eens een kijkje bij de Chunky modellen. Met een oversized zool vallen ze echt in de mode. De perfecte hippe sandaal om in van het zomerweer te genieten!