De Ibizastijl: het is een stijl die we steeds vaker terugzien in het modebeeld. Maar wat zijn nou eigenlijk de kenmerken van de Ibizastijl? En hoe kan je zelf deze stijl nabootsen? Wij leggen je er in deze blog alles over uit, zodat je die ultieme Ibizastijl leert kennen!

Vrolijke felle kleuren met basiselementen

De Ibizastijl wordt ook wel bohemian genoemd. De kleding in deze stijl is vaak voorzien van franjes, de exotische kleuren, schelpen, munten en gouden accenten. Een rustige basis wordt afgewisseld met drukke prints en vrolijke en felle kleuren. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een wit jurkje gecombineerd met kleurrijke accessoires en bling sandaaltjes. Wil jij deze stijl zelf eens proberen? Scoor dan een aantal basis Ibiza kleding items en vrolijk deze op met de mooiste accessoires Ibizastijl.

Wanneer draag je Ibiza kleding?

Kleding in de Ibizastijl past bij heel veel gelegenheden. Van een feestje tot aan een stranddag, maar ook op een alledaagse dag kan je bohemian kleding en accessoires dragen. Wat je ook wilt: je kan zelf de outfits zo stylen dat je er een extra feestelijke of juist een rustige touch aan geeft. Kies voor cowboy laarzen met franjes voor weer een andere sfeer, dan wanneer je sandaaltjes onder je kleding doet. Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden en je hebt zelf in de hand hoe je zelf die Ibizastijl eigen maakt.

Webshop compleet in Ibiza stijl

Wil je ook graag Ibizastijl kleding en accessoires shoppen? Wij kennen een website met Ibiza stijl kleding. Dit is Ibizamode. Hier vind je accessoires, kleding, schoenen en bikini’s in de Ibizastijl. Op de website vind je bij elk product de meest prachtige sfeerfoto’s, zodat je je kan laten inspireren en kunt kijken hoe alle items met elkaar worden gecombineerd. Daarbij geldt natuurlijk dat alles mag en niets fout is. Zolang jij je er prettig in voelt, straal je dat ook zelf uit!