Over een paar maanden viert een geliefde collega zijn of haar jubileum. Of deze nu 5, 10, 25 of misschien zelfs wel 30 jaar in dienst is maakt dan weinig verschil. Deze persoon werkt met hart en nieren voor het bedrijf. Heeft wellicht al meerdere functies gehad en je kan er altijd van op aan dat het werk goed gebeurd. Dan wordt het hoog tijd om deze collega tijdens het jubileumjaar in het zonnetje te zetten. Maar wat doe je dan? Geef je enkel een mooi cadeau of maak je er een gehele feestdag van? In dit artikel geven we je de broodnodige inspiratie om jouw collega in het zonnetje te zetten. Van kunst in opdracht bij Artihove laten maken tot een simpel gepersonaliseerd boek. Werkelijk alles is mogelijk!

1.    Een bijzonder kunstwerk

Ben je op zoek naar een uniek cadeau om het jubileum van jouw collega te vieren? Een mooi aandenken aan deze tijd? Kies dan voor een bijzonder gepersonaliseerd kunstwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor afscheid collega cadeaus. Als jouw collega na heel wat jaren noeste arbeid opstapt, mag hij best wel een mooi aandenken ontvangen. Combineer daarom het cadeau voor het jubileum met een afscheidscadeau. Laat een kunstwerk op maat maken. Kies bij voorkeur voor een kunstwerk die de essentie van jullie beroep uitstraalt of indirect iets met de persoonlijkheid van deze collega te maken heeft. Kom je er niet uit? Vraag dan gerust om advies aan een stel kunstenaars. Zij kunnen samen met jou brainstormen over hét perfecte cadeau.

2.    Een gezellige borrel


Dit cadeau spreekt natuurlijk voor zich en is niet alleen goed voor de werksfeer, maar ook voor de productiviteit van het hele bedrijf. Als men meer bij jubileums, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden stilstaan en er een écht feestje van maken, zal dit de hoofden vaker dezelfde richting op draaien. Personeelsleden hebben hierdoor immers het gevoel dat ze meetellen en dat ze gewaardeerd worden. Een gezellige borrel mag dan ook zeker niet ontbreken. Bronzen beelden van artihove kopen is immers niet genoeg om de gehele essentie van het cadeau te weergeven. Ook tijd samen, kletsen over koetjes en kalfjes en een leuke tijd zijn van essentieel belang voor een mooi feest.

3.    Een gepersonaliseerde koffiemok

Op kantoor is het misschien wel de meest gehoorde klacht: als je maar iets later op je werkplek verschijnt, zijn alle lekkere koffiemokken al in gebruik. Hierdoor zit jij altijd aan een veel te klein kopje. Om dit te voorkomen kan je natuurlijk een eigen koffiemok meenemen, maar deze moet uiteraard wel geheel in stijl zijn. Waarom zou je jouw collega dit gelukzalige gevoel ook niet gunnen? Steek de koppen bij elkaar en bedenk een originele foto of quote voor op de mok, zodat hij of zij voortaan altijd van een heerlijke grote mok koffie geniet.

Of je nu kiest voor een simpel etentje, een ludieke koffiemok of een waar sculpture, zolang je jouw collega laat voelen dat hij gewaardeerd wordt, is jouw jubileumcadeau zeker geslaagd. Hoog tijd om hem in het zonnetje te zetten!