Het einde van het jaar is in zicht, dus het aftellen begint. Kreeg jij vroeger ook altijd in de decembermaand een heerlijke advent kalender met chocolaatjes? Dan vond jij het openmaak-momentje vast geweldig. Herbeleef dat gevoel weer van vroeger en koop dit jaar een advent kalender met andere verrassingen.

1. Beautyproducten

Houd je van beautyproducten? Diverse beautymerken spelen hierop in door beauty advent kalenders aan te bieden. Van nagellak tot aan handcrème en mascara: je vindt het allemaal achter de diverse vakjes. Daarbij is het goed om te weten dat dit type advent kalender verkrijgbaar zijn in diverse prijsklassen. Zo kun je ze al kopen vanaf € 25, maar zijn er ook kalenders die over de € 100 kosten.

2. Wijn of bier

Ben je gek op een lekker drankje? Koop dan een advent kalender met bier of wijn. Omdat december de feestmaand is, mag je jezelf elke dag verwennen met een lekker drankje. Hoe leuk is dat?!

3. Sextoys

Dit is wel een hele spannende kalender… Kies voor een sekstoy kalender. Zo heb je elke dag tijd voor een verwenmomentje. Of er nu een dildo in zit, een lingeriesetje of erotische accessoires: dit is altijd een verrassing.

4. Sieraden

Ook veel sieradenboetieks verkopen advent kalenders. Vaak kun je ook aangeven of je een voorkeur hebt als het gaat om kleur. Wil je graag een advent kalender met gouden of zilveren items? De keuze is aan jou!

5. Kraskalender

Ben je echt gek om iets te winnen? Dan is een advent kalender waarbij je elke dag kan krassen perfect. Achter elk kraslaagje vind je een symbool waarna je op het eind kan ontdekken of je een prijs hebt gewonnen. Bovendien zijn er tussendoor ook andere spellen waarbij je bijvoorbeeld twee dezelfde bedragen moet hebben om dat bedrag te kunnen winnen. Fingers crossed!