Veel vrouwen dromen van mooie en volle lippen. Wanneer je echter zelf niet met volle lippen gezegend bent, kan dit je zelfbeeld negatief beïnvloeden. In dat geval kan het verstandig zijn om ze te laten corrigeren. Dit doe je door middel van een lipvergroting.

Vollen lippen zijn de droom van iedere vrouw. Dat is dan ook zeker niet zonder reden, want volle lippen kunnen je gehele uitstraling beïnvloeden. Ze geven je een gezondere uitstraling, laten je gezicht meer spreken en doen wonderen voor je zelfbeeld. Een lipvergroting is hierbij soms wel noodzakelijk. Maar wat houdt dit precies in? Wat gebeurt er tijdens de procedure? Doet het veel pijn? En welke kosten kun je verwachten? Dat en nog veel meer lees je in dit artikel.

Tijdelijk of permanent?


Allereerst is het belangrijk om te bedenken welke ingreep je precies wilt laten uitvoeren. Er zijn verschillende manieren waarop de lippen vergroot kunnen worden. Sommige methodes zijn slechts van tijdelijke aard en anderen zijn permanent. Bedenk daarom goed wat jij precies van de ingreep verwacht. Wil je direct voor altijd van volle lippen genieten of vind je het niet erg om geregeld voor een behandeling terug te komen?

Als je een oplossing voor tijdelijke aard geen probleem vindt, kun je ervoor kiezen om lipfillers te gebruiken. Hierbij worden vloeistoffen ingespoten en moet je regelmatig terugkeren om de lippen in goede conditie te houden. Er bestaan ook lipfillers voor permanent gebruik, maar deze worden door de meeste bedrijven nog niet direct toegepast. Wanneer je echter liever van een permanente lipvergroting geniet, zal je naar een echte specialist moeten stappen.

Lipvergroting door chirurgische ingreep

Wil je dolgraag van mooie en volle lippen genieten? En wil je eigenlijk over een permanent resultaat beschikken? Kies dan voor een lipvergroting middels een chirurgische ingreep. Vaak gaat het hierbij om een kleine ingreep die ook wel de ‘vlindercorrectie’ wordt genoemd. Deze correctie wordt veelvuldig toegepast bij oudere dames. Zij ervaren vaak dat hun bovenlip de neiging heeft om te gaan zakken. Hierdoor zal je uitstraling veranderen en de lippen smaller lijken. Met een vlindercorrectie is dit gelukkig eenvoudig (en definitief!) te voorkomen. 

Welke methode voor jou het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van de wijze waarop je de lip wilt veranderen. Daarom is het belangrijk om altijd een erkende specialist in dergelijke ingrepen in te schakelen. Zo weet je zeker dat het resultaat straks naar wens is en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Lipvergroting: hoeveel kost dat?

Welke kosten kun je verwachten van een lipvergroting? Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden, omdat dit van meerdere factoren afhangt. Bovendien kan het per specialist verschillen. Daarom is het verstandig om verschillende prijslijsten met elkaar te vergelijken en tevens contact op te nemen met de specialist. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je direct bekijken of er een ‘klik’ is. Er moet immers wel een bepaalde chemie zijn om zo’n belangrijke ingreep aan hem of haar over te laten. Denk maar niet dat celebirties zoals Justin Bieber met iedere plastisch chirurg genoegen zal nemen. Waarom jij dan wel? Lees tevens de ervaringen van andere vrouwen online. Hierdoor kan je zeker van een gewenst resultaat van jouw lipvergroting genieten.

Mooie lippen: wie wil dat nou niet?