Een pen is natuurlijk altijd handig om te hebben. Een pen is namelijk een product dat iedereen altijd kwijt raakt dus je kunt er niet genoeg van hebben. Een pen is daarom ook een leuk relatiegeschenk want iedereen kan wel een aantal pennen gebruiken. Hoe leuk is het dan als je een pen kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo? Bedenk even goed wanneer je deze pennen wil geven, want bijvoorbeeld in december en januari worden veel relatiegeschenken verstuurd. Zorg er daarom voor dat je een periode kiest waarin je meer opvalt en je cadeau niet tussen de rest komt te liggen. Meer weten over pennen bedrukken? Wij vertellen het hier

Relatiegeschenken in alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken behalve een pen. Je kunt namelijk niet alleen een bedrukte pen geven, maar ook veel meer artikelen, zoals waterflessen, schrijfblokken, tassen en paraplu’s. Bedenk welk cadeau jij graag wilt versturen aan je relaties en klanten laat hier vervolgens jouw bedrijfslogo op bedrukken zodat iedereen goed weet van wie het cadeau komt. Als je het ontwerp standaard klaar hebt liggen is het bestellen ook zo gebeurt en kost het je niet te veel tijd. Ideaal toch? Je kunt natuurlijk naast pennen ook meer artikelen bestellen zodat je er een mooi pakket van maakt met bedrijfslogo op elk artikel.

Vragen over pennen bedrukken

Heb je besloten om pennen te gaan bestellen en te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo? Dan is het nu de taak om te beslissen waar je dit gaat bestellen. Wij adviseren jou Maxilia, waar je verschillende artikelen kunt laten bedrukken, waaronder ook pennen. Bedenk van tevoren wat je wilt, zodat je zoektocht naar de juiste pennen een stuk makkelijker wordt. De kleur en prijs spelen eveneens een rol. Dit kan nog wel eens verschillen. Wij wensen je alvast veel plezier met geven. Vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Maxilia.