Op zoek naar een mooi relatiegeschenk dat veel wordt gebruikt? Kies dan voor een bedrukte mok. Mokken worden veel gebruikt door de ontvanger. Bij het ontbijt, de koffie, de lunch: de ontvanger zal uw logo of boodschap keer op keer zien. Daarnaast zijn er bij mokken veel mogelijkheden qua vormen, maten, materialen en bedrukkingen.

Mokken bedrukken in elk formaat

Bedrukte mokken worden niet alleen thuis veel gebruikt, maar ook op kantoor zijn het veelgebruikte items. Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete mok op kantoor. Een bedrukte mok wordt dan ook veel gezien en zorgt voor naamsbekendheid voor uw bedrijf of organisatie. Bij het uitzoeken van uw bedrukte mokken is het dan ook belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Welke mok willen mensen graag gebruiken en welk ontwerp spreekt aan? Gaat u voor een klein espressomokje of een grote XL mok?

Een populair formaat voor koffiemokjes is 12 cl.  – 18 cl., dit is namelijk het formaat van een Senseo mokje. Een cappuccinokopje heeft een inhoud van ongeveer 25 cl., een theemok ongeveer 30 cl. en de inhoud van een melkmok ligt rond de 40cl. Het is dus belangrijk om na te denken over het doel. Wilt u dat de mokken mee naar huis worden genomen voor ontbijt en lunch? Ga dan voor een grotere mok van rond de 40cl. Bestelt u bedrukte koffiekopjes voor op kantoor? Dan kiest u voor een inhoud van 12 cl. – 18cl.

Naast de inhoud van de mok, is de uitstraling natuurlijk erg belangrijk. U kunt kiezen voor een ‘simpele’ witte mok, maar er zijn ook een heleboel gekleurde mokken te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kleur die bij uw logo en huisstijl past. Daarnaast zijn er nog een heleboel bijzondere mokken, zoals een krijtmok. Deze mok is gecoat met een krijtlaagje, waardoor u er met krijtjes op kunt schrijven. Handig om te gebruiken wanneer u geen memoblok bij de hand heeft!

Bedrukkingsmogelijkheden op mokken

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een geschikte mok, is de bedrukkingsmogelijkheid. Hierbij is het belangrijk om te weten uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. Kan uw ideale mok met maar één drukkleur bedrukt worden? Dan is het misschien een optie om uw logo terug te brengen naar één kleur. Of kies voor een andere mok die full color kan worden bedrukt, door bijvoorbeeld een digitale print. Wanneer u kiest voor een digitale print kunt u zelfs foto’s op de mokken laten drukken!

Bedrukte mokken goedkoop bestellen

Wilt u wel eens zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Deze webshop heeft ruim 20 jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken en giveaways, waaronder mokken. Het team helpt u graag bij het kiezen van een juiste mok en adviseert u waar nodig. U vind hier een ruim assortiment aan te bedrukken mokken, tegen scherpe prijzen. Neem snel een kijkje op de website en laat vandaag nog de ideale mok bedrukken.