Het is natuurlijk erg leuk om nieuwe eetkamerstoelen uit te zoeken, maar door het grote aanbod kan het nog best lastig zijn. De eetkamer is een plek in huis waar je samenkomt met je gezin of familie. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte een plek is die helemaal ingericht is naar jouw stijl en smaak. Naast een mooi design moeten de stoelen ook lekker zitten. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is en waar je op moet letten? Lees dan snel verder! 

Materiaal

Als je kleine kinderen hebt die regelmatig knutselen aan de eettafel of vaak knoeien, dan is het verstandig om geen echte leren of stoffen stoelen aan te schaffen. Deze zijn vaak erg moeilijk te reinigen. Houten stoelen zouden dan een goede optie zijn, deze kan je namelijk schuren en opnieuw lakken. Ook kan je in deze situatie kiezen voor metalen stoelen. Wil je wel graag investeren in goede duurdere eetkamerstoelen? Dan zijn leren stoelen wel een erg mooie optie. 

Meten is weten

Om te beginnen is het belangrijk om goed te meten hoe breed de tafel is. Want meten is weten! Ook al heb je nog zulke mooie eetkamerstoelen gevonden, wanneer deze niet om de eettafel passen dan sla je de plank mis. Bovendien is het ook van belang dat de stoelen onder de tafel passen. De hoogte van de tafel moet je dus ook zeker even opmeten. Wanneer je de afmetingen weet van de eettafel, kun je ook gelijk bepalen hoeveel stoelen je nodig hebt. Als je de afmetingen hebt kan je hier makkelijk op filteren, zo voorkom je dat je de verkeerde uitzoekt. Op deze manier weet je gelijk wat er mogelijk is in jouw situatie. 

Verschillende stijlen

Als je goed weet hoeveel ruimte je hebt voor nieuwe stoelen en alle opties goed hebt afgewogen is het tijd om te kijken naar wat je mooi vindt. Bij Sfeer.nl hebben ze een groot aanbod aan stoelen. De stijlen lopen uiteen  van modern industrieel, landelijk tot retro. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze stijlen te mixen. Naast stijlen combineren kan je er ook voor kiezen om dezelfde stoelen in verschillende kleuren te nemen, dit geeft een speels effect. 

Zoek je nieuwe stoelen uit! 

Ben je benieuwd naar het aanbod eetkamerstoelen van Sfeer.nl? Ga dan naar de website en zoek jouw nieuwe stoelen uit! Vind je het lastig om een keuze te maken, dan kan je je laten adviseren. Neem contact op met de klantenservice, zij helpen je graag!