Er zijn een aantal dingen die niet mogen ontbreken in jouw stash als het gaat om kleding, tassen en verzorgingsproducten.

Tassen

Een mooie tas maakt je outfit compleet. Elke gelegenheid vraagt natuurlijk om een andere soort tas. Zo kun je naar je werk of je studie waarschijnlijk wel een tas gebruiken waar je laptop, boeken of ander papierwerk in past. Hiervoor zou je het best een rugtas of laptoptas voor kunnen kiezen. Voor een dagje weg of een middagje shoppen heb je een wat kleinere tas nodig, waar je portemonnee, telefoon en andere kleine dingen als een flesje water of wat snacks inpassen. Voor deze gelegenheid kies je voor een schoudertas met verschillende vakken. Als laatste is een kleine tas waar je portemonnee en telefoon inpassen perfect voor een avond stappen.

Kleding

Basics zijn een van de belangrijkste dingen in jouw kledingkast. Basics kun je eindeloos combineren. Zo moet je kast op zijn minst bestaan uit een goede, kwalitatieve witte blouse. Deze combineer je met een zwarte broek voor een classy effect en draag je boven een gekleurde rok voor een wat speelser effect. Daarnaast is een zwarte blazer onmisbaar in je garderobe. Als laatste kun je niet fout zitten met een goede little black dress, deze kun je bijna bij elke gelegenheid dragen.

Parfum

Een signature scent is tegenwoordig helemaal in. Om een signature scent te creëren kies je een parfum die goed bij je past en draag je deze dagelijks. Wanneer anderen deze geur ruiken zullen ze altijd aan jou denken. Belangrijk bij een signature scent is dat deze lang blijft zitten, zoals een parfum van kilian.

Skincare routine

Een goede skincare routine kan niet ontbreken in jouw dagelijkse bezigheden. Om oneffenheden te voorkomen, te zorgen voor een stralende huid en om rimpels te voorkomen. Zo is het belangrijk om te kijken naar een dagcrème met spf en een nachtcrème die je huid voedt. Daarnaast is het reinigen van je huid ook erg belangrijk. Zorg dat je gezichtsreiniger je huid niet uitdroogt of beschadigt, maar dat deze je make-up er wel af krijgt.

Foundation

Wat betreft make-up is het misschien wel het meest belangrijk om een goede foundation te hebben. Zorg dat deze past bij jouw huidtype (droog, vet of gecombineerd) en het allerbelangrijkste: zorg dat hij bij je huidskleur past. Niets is immers zo erg als een kleurverschil zien bij de grens bij je hoofd en nek of een oranje hoofd.