Om herkenbaarheid te creëren, is het idee om katoenen tassen te bedrukken. Helemaal in deze tijd, dat het belangrijk is dat mensen hun eigen tassen meenemen met het doen van boodschappen of met dagjes shoppen. Dat betekent alleen maar dat de katoenen tas nog meer gebruikt wordt, nog meer gedragen wordt en dus de kans groter en groter is dat mensen de tas of uw bedrijf gaan herkennen. Met eigen katoenen tassen lijn, benadrukt u uw inzet voor een beter milieu, dus het draagt bij aan herkenbaarheid, maar ook zeker aan een goed imago.

Bescherm het milieu met katoenen tassen

Minder plastic, duurzamere producten willen kopen, bewuster omgaan met eten, bewegen, energieverbruik, brandstofverbruik… Allemaal aspecten die bijdragen aan een beter milieu. Ook de katoenen tassen dragen een steentje bij. Want katoenen tassen zijn sterk en duurzaam en vervangen plastic tassen. Katoen is een zachte vezel, afkomstig van de katoenplant. Deze vezels worden draden, waarvan textiel gemaakt wordt. Katoen is gemaakt op een unieke manier en blijft daardoor sterk. Daarnaast is het luchtdoorlatend, heel licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen, te wassen na gebruik en weer te gebruiken.

Duurzame verpakkingen

Naast katoenen tassen, kunt u als bedrijf nog meer bezig zijn met uw steentje bijdragen aan het milieu. Heeft u een webshop en verstuurd u pakketjes, dan kunt u ook rekening houden met verpakkingsmateriaal. Denkt u aan zoveel mogelijk papier, karton, kraft en recyclebaar materiaal in plaats van plastic. En ook kunt u een keuze maken in de bezorgpartij: worden de pakketjes bezorgd met een elektrische auto, is het mogelijk om het per fiets te vervoeren, of is groupage transport een optie? Dat betekent dat de bezorgpartij wacht tot er meerdere pakketjes tegelijkertijd naar één plaats vervoerd worden, zodat er brandstof bespaard kan worden.

Online katoenen tassen bestellen

U kunt online katoenen tassen bestellen en deze bedrukken. Rotimshop is een partij die deze service aanbiedt, want ook zij willen iets goed doen voor het milieu. U kunt zelf een katoenen tas uitkiezen die u wilt laten bedrukken met een specifieke afbeelding. Deze afbeelding kunt u zelf meesturen met de bestelling. Naast de katoenen tassen kunt u ook voor papieren tassen, verpakkingsmateriaal en andere geschenkverpakkingen terecht bij Rotimshop.