Voor de fanatieke skiër is het coronavirus een extra grote dreun, het skiseizoen werd officieel gecanceld. Echter geeft deze periode je de tijd en ruimte om het een en ander uit te zoeken. Voor mensen die buiten werken en/of op de piste staan is de kou een boosdoener. Een oplossing hiervoor kan een jas met verwarming of een bodywarmer zijn. Hieronder volgt een verdere toelichting.

Verwarmde jas

Een jas met verwarming biedt hierin een ideale oplossing. Maar smaken verschillen. De verwarmde jassen worden in verschillende kleuren en ontwerpen aangeboden. Aanbieder Comfort-Producten heeft verschillende verwarmde jassen, onderscheidend zijn de strakke designs en de grote verwarmingszones.

Verwarmd vest

Een voordeel van de verwarmde bodywarmer is, dat de bodywarmer onder de gewone kleren gedragen kan worden – door de dunne voering. Waardoor de warmtezones dichter op het lichaam zitten, dus de warmte eerder het lichaam bereikt. De verwarmde bodywarmer van BERTSCHAT® wordt enorm goed beoordeeld. Vijf verwarmingszones op tactische plekken. Daarnaast kun je je eigen powerbank koppelen met het heated vest, al is die er ook los bij te verkrijgen voor een kleine meerprijs. Wat ook een onderscheidend aspect is van andere aanbieders, waar je gerust honderden euro’s betaald voor de accu’s. Een verwarmde hoodie of heated vest met capuchon is ook verkrijgbaar en ook aan te sluiten met een powerbank.

Verwarmde kleding

Naast de verwarmde jas en verwarmde bodywarmer biedt deze leverancier allerlei verwarmde kleding aan. De verwarmde bodywarmer en verwarmde hoodie werken op basis van een powerbank. De andere verwarmde producten werken op basis van een krachtige accu, zo kan je de accu’s van de verschillende producten ook uitwisselen.