Wiet roken is in Nederland legaal en wordt dan ook op veel plekken verkocht. Denk hierbij aan de coffeeshop die zich op veel plekken bevinden, maar ook veel webshops verkopen wietzaden, waardoor je het altijd kunt bestellen. Je kunt er voor kiezen om wiet te kopen, maar je kunt ook zelf wietzaden aanschaffen, waardoor je het zelf kunt kweken. Meer weten over wiet? In dit blog lees je meer over alle ins en outs zodat je hier alles van weet en je op de hoogte bent van de wetgeving.

Het gebruik van wiet en alcohol

Er zijn mensen die overmatig wiet gebruiken, maar sommige gebruiken overmatig alcohol. Natuurlijk is overmatig gebruik nooit goed. Voor af en toe gebruik is dit niet erg schadelijk, maar let wel altijd op de signalen die jouw lichaam aangeeft. Daarbij is wiet niet lichamelijk verslavend, maar wel geestelijk. Bij het kweken van je eigen wiet heb je je gebruik nog meer in eigen hand. Het groeien van eigen wietplanten is sterk gebonden aan wetgeving dus let daarbij goed op. Let wel op het aantal wietplanten wat je laat groeien, want tot 5 planten wordt dit gedoogd en daarna wordt het illegaal. Koop jij liever wiet via de coffeeshop of heb je wel eens nagedacht over het zelf laten groeien? Koop dan nu je wietzaden en ga aan de slag.

Online wietzaden bestellen

Wil je wietplanten kweken? Wietzaden kun je gemakkelijk online bestellen, maar hoe weet je of je de juiste zaden hebt? Royal Queen Seeds beschikt over wietzaden van hoogwaardige kwaliteit. Al hun zaden zijn gefeminiseerd, dit betekent dat je niet hoeft te zoeken naar de mannelijke plant om die te verwijderen. Op deze manier kun je je blijven concentreren op het produceren van grote mooie toppen van de vrouwelijke planten.