Ben je op zoek naar een cadeau voor je broer, man, vriend of neef? Dan kunnen we het ons voorstellen dat je al gauw met de handen in het haar zit. Ieder jaar wordt het moeilijker om iets voor een verjaardag te bedenken. Als je daar ook nog eens speciale gelegenheden bij optelt, is je inspiratie al gauw op. Daarom wordt het hoog tijd om je wat nieuwe inspiratie ideeën te geven. De volgende cadeaus zijn niet alleen heel praktisch, maar helpen je ook nog je waardering voor deze persoon te tonen. Lees maar snel verder!

Een luxe pen

Een pen cadeau doen? Dit klinkt misschien een beetje suf. Echter, als je er goed over na gaat denken is het nog helemaal niet zo gek. Zeker niet als je Pennen Graveren bij pengraveren.nl gebruikt. Een luxe pen komt immers niet alleen altijd van pas, maar geeft je ook de mogelijkheid om een persoonlijke tekst of spreuk toe te voegen. Met een creatieve inscriptie toon jij hoeveel deze persoon voor je betekent. Succes gegarandeerd!

Zit je even krap bij kas? Ook dan is een luxe pen een prima cadeautip. Deze kan je immers zo duur maken als je zelf wilt. Of je nu voor de goedkoopste Parker pen kiest of toch voor een dure goude pen gaat, het effect blijft hetzelfde.

Horloge

Heb je wat meer te besteden of wil je een echt luxe cadeau geven? Kies dan voor een horloge. Het horloge is al decennia de smaakmaker op het gebied van mannensieraden. Toch is de functie hiervan door de jaren heen wel veranderd. In onze huidige samenleving is het immers praktisch gezien niet meer nodig om een horloge te dragen. Vrijwel iedereen staat continu in contact met de buitenwereld via hun smartphone. Zo is ook het zien van de tijd en/of datum geen enkel probleem meer. Maakt dit het horloge minder populair? Welnee! Want dit sieraad geeft iedere man nog steeds het gevoel dat ze stijl en macht uitstralen. Een horloge is onlosmakelijk verbonden met de trendy man. Een cadeau waar je zeker punten mee scoort dus. Bovendien kan je ook dit cadeau zo duur maken als je zelf wilt. Horloges vind je in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel één is die binnen jouw budget past.

Persoonlijk cadeau voor de echte boekenwurm

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte boekenliefhebber? Zit hij het liefst ieder vrij momentje met zijn neus in de boeken? Lucky you! Want dat maakt het vinden van het juiste cadeau natuurlijk wel heel gemakkelijk. Nu kan je direct aan een boekenbon denken, maar dat zou wel heel simpel zijn. Probeer daarom iets meer outside-the-box te denken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde boekenlegger of uniek leeslampje? Dit is niet alleen heel praktisch tijdens zijn zoveelste boekenmarathon, maar ook nog eens heel leuk (en betaalbaar!) om te geven. Maakt deze boekenwurm echt zijn naam waar en is hij zelfs zo’n fan dat hij regelmatig aantekeningen maakt na het lezen van inspirerende boeken? Dan is een cross pen cadeau doen natuurlijk ook nog eens het overwegen waard. Zo geef je hem een complete set van praktische dingen die hij kan gebruiken tijdens het lezen. Om het nog origineler te maken, hoef je enkel nog een inscriptie toe te voegen. Geluk verzekerd