Jammer genoeg ligt er nog steeds een beetje een taboe op het gebruik van seksspeeltjes, en dat terwijl dit toch echt de normaalste zaak van de wereld is. Bij sextoystips.com/nl weten ze daar alles vanaf, want daar schrijven ze over alles wat maar met seks te maken heeft. Zoals de naam van hun website het al zegt vind je er ook veel informatie en inspiratie over het gebruik van seksspeeltjes, en wat hen betreft mag dat best wel wat genormaliseerd worden. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die sextoys gebruiken, of dat nu in hun eentje is of samen met een partner maakt niet uit. Ze zijn altijd een leuke toevoeging aan je seksleven, en kunnen het enorm verrijken.

Welke sextoy past bij jou?

Zou jij ook graag wat willen experimenteren met het gebruik van seksspeeltjes? Dan ben je aan de website van Sextoystips dus aan het juiste adres. Daar kun je inspiratie opdoen betreft het gebruik van de speeltjes, maar ook (en vooral) over welke bij jou en je behoeften past. Heb jij bijvoorbeeld voldoende aan een goede dildo, of wil je liever een vibrator gebruiken voor meer stimulatie? Een dildo is natuurlijk erg prettig en je kunt er heel creatief mee zijn, maar pas wanneer hij kan vibreren (en dus op batterijen werkt) is het een vibrator. De interne stimulatie die je daarvan voelt is vele malen sterker, en dus zijn vibrators over het algemeen populairder dan dildo’s.

Heb je al eens een butt plug geprobeerd?

Natuurlijk zijn dildo’s en vibrators de meest bekende en populaire seksspeeltjes, maar ook de butt plug wint steeds meer aan terrein. Dit is eigenlijk een soort dildo, maar dan bedoeld voor anaal gebruik. De vorm is dus anders. Hij is wat breder dan een normale dildo, maar ook korter. Het uiteinde is altijd smaller dan het middenstuk, en er zit een soort handvat aan waarmee je hem kunt inbrengen en uithalen. Veel mensen vinden een butt plug fijn om te gebruiken tijdens de seks. Als je immers anaal iets hebt ingebracht zul je vaginaal meer voelen van wat je partner daar doet. Het wordt immers allemaal iets krapper, en dat voelt vaak lekker. Een butt plug is dus zeker de moeite waard om eens te proberen, zeker als je van experimenteren in de slaapkamer houdt.

Welke butt plug is de beste?

Ben jij nieuwsgierig geraakt naar het gebruik van een butt plug? Dan zou je eigenlijk op diezelfde website die net al genoemd werd moeten kijken. De butt plug top 5 van Sextoystips vertelt je namelijk alvast welke exemplaren het meest populair zijn. Er zitten exemplaren tussen in diverse prijsklassen, dus je kunt zelf kiezen hoeveel je aan dit seksspeeltje wilt uitgeven. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je direct doorklikken naar de webshop waar je deze kunt bestellen, wel zo makkelijk! Tip: Als je een butt plug nog nooit geprobeerd hebt zou je ervoor kunnen kiezen er glijmiddel bij te bestellen, dat versoepelt de boel behoorlijk, en kan het een stuk aangenamer maken…