Als je wilt aankomen dan zijn vast de eerste gedachtes dat je vet moet gaan eten. Maar dit is natuurlijk ook niet goed voor je lichaam. Probeer er dan ook voor te zorgen dat dit op een gezonde manier gebeurd. Dit begint bij kennis, als je er bewust van bent welke voeding goed voor je is dan wordt het een stuk makkelijker. Vaak is dit een gevarieerd dieet die onder anderen bestaat uit vetten, granen, koolhydraten en vitamines. Wil je meer weten hoe je kan  aankomen op een gezonde manier? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit zijn de calorieën die je binnen moet krijgen

De gemiddelde consumptie van kcal van een vrouw is ongeveer 2021 / 2500kcal per dag. Een man eet gemiddeld slechts 3000 / 3500kcal per dag. Maak voor jezelf een overzicht met het aantal kcal die je dagelijks binnenkrijgt. Schrijf goed op wat je eet op een dag, om zo een goed overzicht te krijgen. Nu je dit inzichtelijk hebt gemaakt, kun je nu 1000Kcal aan jouw normale dieet toevoegen om wat extra gewicht te krijgen. Sommige calorierijke producten zijn vetrijk voedsel, suiker en zout.

Door trainen aankomen

Aankomen hoeft niet alleen te gebeuren aan de hand van voeding. Veel sporten kan hier een grote bijdrage aan leveren. Maar je moet dan nog steeds wel de juiste voedingsmiddelen eten. Je verbrand veel tijdens het sporten, waardoor je lichaam ook veel brandstof nodig heeft. Als je lichaam genoeg brandstof heeft dan worden de spieren ingezet als brandstof. Dit betekend dat je spieren alleen maar groter worden, hierdoor weet je zeker dat het trainen zin heeft en dan je qua spiermassa binnen de kortste keren aankomt.

Aankomen aan de hand van een shake

Als je op zoek bent naar een gezond lichaam en je wilt een platte buik, dan is het belangrijk dat je een uitgebalanceerd dieet volgt dat veel voedingsstoffen bevat. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en vezels kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Een andere optie kan een shake zijn bij Bodystore. Deze shake helpt je aankomen, je neemt de shake namelijk naast je normale maaltijden. Wil je meer weten over deze shake? Neem dan gerust een kijkje op de website van Bodystore of neem contact op met een van de specialisten.